אישור FDA

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/07/2014 | 08:28 | מאת: רות

שלום, אני נמנעת מלהמתיק שתייה בסוכר, כי הוא ידוע כמזיק, אשר על כן אני מסתפקת בממתיק מזה שנים רבות. אבל קראתי בפורום זה, לתדהמתי, הסתייגות אפילו מממתיק, ולא ברורה לי הסיבה לה, שהרי FDA מאשר ממתיקים (במינון שקבע, כמובן). לאור זאת, מה רע בממתיק? שיהיה יום רגוע. רות

31/07/2014 | 16:55 | מאת: דנה ויינר

שלום רות, הסיבה אינה בגלל רעילות פוטנציאלית או מחלה אחרת, הבעיה היא שהמחשבה שאנחנו חוסכים בקלוריות בגלל שימוש בממתיקים אינה נכונה ככל הנראה, כי אנו מרמים את המוח ומשלימים ממקורות אחרים, שמביאים ליותר השמנה ויותר נזק. בברכה,דנה

31/07/2014 | 17:14 | מאת: רות

דנה שלום, אני משתמשת בממתיק אך ורק כדי להימנע מרמת סוכר גבוהה בדם, ובשום אופן לא כסגולה נגד השמנה או נגד הוספת קלוריות (אני רזה, ולא יכולה להשמין). לכן, תשובתך כמובן אינה תואמת את נתוניי. על רקע זה אודה על התייחסותך המעודכנת. בברכה, רות

מנהלי פורום תזונה קלינית