תת משקל בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/07/2014 | 10:29 | מאת: אירית

היי, אני בת 30 בהריון בשבוע 33 בתת משקל עם שחלות פוליצסטיות ושותה אנשור פלוס האם זה יעזור לי לעלות במשקל והאם אוכל לשתות את האנשור גם לאחר הלידה(חייבת לציין שדיאטנית המליצה לי על האנשור בלי ידיעה על השחלות הפוליצסטיות).

31/07/2014 | 16:59 | מאת: דנה ויינר

שלום אירית, לשחלות הפוליצסטיות אין שום משמעות כשאת בהיריון, כי אין פעילות שלהן רלוונטית אליך כרגע. ההגבלה על פחמימות רלוונטית כאשר אינך בהיריון. אנשור פלוס בהחלט יכול לעזור לך לעלות במשקל ולהשלים את תזונתך ואת בהחלט יכולה להמשיך גם אחרי, עד שתחזרי לפעילות שחלתית תקינה. יש גם דרכים להעשיר מזון עם פחות פחמימות פשוטות, הוועצי עימה אחרי הלידה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית