תוספת קלוריות לדיאטה תביא לירידה במשקל?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/07/2014 | 21:37 | מאת: גל

אני עושה דיאטה של 800 קלוריות ולא מצליחה לרדת. דיאטנית בקופת חולים אמרה לי שזה לא טוב כי אני צריכה לאכול דיאטה של 1200 קלוריות ולטענתה אז אני אצליח להוריד במשקל. זה לא נשמע לי הגיוני אפילו שהיא נתנה הסברים. האם זה נכון? ואם לא איך יוצאים מהמצב שבו אני תקועה ולא יורדת? (אני גם הולכת 4 פעמים בשבוע 40 דקות) יש אולי תרופה או תוסף שתזרז? תודה על תשובה מהירה , גל.

29/07/2014 | 09:24 | מאת: דנה ויינר

שלום גל, לצערי איני יכולה לייעץ לך ברמה האישית, ואכן יצרת בעיה שאת ירדת ל- 800 קק"ל והגבלת את עצמך, כי הגוף מבחינה מטבולית התייעל. הדרך היחידה היא להעלות משמעותית את כמות ואיכות הפעילות הגופנית. בברכה, דנה

29/07/2014 | 10:46 | מאת: גל

מנהלי פורום תזונה קלינית