דיאטה דלה בפחמימה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/12/2013 | 08:38 | מאת: רוני

היי, אני בדיאטה דלה בפחמימות והייתי רוצה לדעת האם על העניין של קטוזיס עלול לסכן את הגוף אצל אדם בריא. מבחינת הסיכוי לקבלת סכרת והסיכון לחיים בריאים. חשוב לציין שאני אוכל פחמימות פעם פעמיים בשבוע בכמות דיי גדולה תוך כדי שאני מוריד את כמות החלבון והשומן (דיאטה אנבולית, למי שמבין) אשמח לתגובה (:

26/12/2013 | 14:42 | מאת: דנה ויינר

שלום רוני, הבעיה העיקרית עם דיאט כזו לאורך זמן היא אי חשיפה מספקת לסיבים תזונתיים וההשלכות על מערכת העיכול, והאם החמצת היחסית משפיעה על בריאות העצם. עד כה אין מספיק מידע בנושא. זו דיאטה טובה לטווח קצר, לטוחח ארוך טרם הוכחה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית