קבוצה לעזרה עצמית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/11/2002 | 21:07 | מאת: דנה

שלום אני מעוניינת להשתתף בקבוצה לעזרה עצמית בנושא הפרעות אכילה (אנורקסיה ו/או בולמיה)האם תוכלו להמליץ והפנות אותי לקבוצות כאלו הנמצאות באיזור השרון או ת"א? תודה

15/11/2002 | 17:44 | מאת: אסנת

שלום, אני מציעה לך לפנות למרפאה להפרעות אכילה של קופ"ח מכבי. 035484788/601 היא של מחוז השרון. את יכולה גם ללכת למרפאת מתבגרים של עיריית ת"א 035258905 אני מציעה לך לקרוא את הספר "להיות מושלמת" - שיתן לך הרבה תקווה וחיזוק. בהצלחה. אסנת

דנה שלום! תוכלי לנסות לפנות בשאלה זו למרפאה הפעילה ברמב"ם: http://www.rambam.org.il/departments/detail.asp?cod=5&depID=459 ייתכן והם יוכלו להמליץ לך על מסגרת מתאימה. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית