מלח

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/11/2002 | 17:29 | מאת: רונית

מה ההבדל בין מלח על בסיס אשלגן למלח ים? האם מלח ים גם דל בנתרן? ולמה נחשב לבריא יותר מאשר מלח רגיל? תודה, רונית.

11/11/2002 | 12:11 | מאת: דנה ויינר

ההבדל בין מלח על בסיס אשלגן לבין מלח ים הוא שמלח ים מכיל נתרן וכלור ולא אשלגן וכלור ומעט נתרן. מלח הים לעומת מלח השולחן אינו שונה בהרכבו באופן משמעותי וייתכן וההבדל בטיב נובע איכות הייצור של המוצר. כאשר צריכים לשמור על דיאטה דלת מלח הכוונה לדיאטה דלת נתרן ולכן לא מלח ים ולא מלח שולחן מתאימים לתאור. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית