זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/02/2013 | 22:48 | מאת: תמיר

שלום, אני טוחן זרעי פשתן ושומר במקפיא.שמעתי שיש להן כל מיני יתרונות ביניהם אומגה 3 סיבים תזונתיים וויטמינים ושרצוי לאכול אותם ישר אחרי הטחינה. שאלתי היאעד כמה זמן אפשר לשמור זרעים טחונים במקפיא כך שיישמרו סגולותיהם הבריאותיות? תודה :)

לקריאה נוספת והעמקה
07/02/2013 | 09:20 | מאת: דנה ויינר

שלום תמיר, בהקפאה כל תהליך הקלקול נעצר באופן משמעותי. הבעיה לרוב הפשרה שם מתחיל תהליך הקלקול. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית