רוצים להשמין..

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/11/2002 | 16:24 | מאת: נתנאל

שלום.. אני בן 22..והייתי מעוניין לדעת אם יש דיאטה להשמנה!!! אני 190 ושוקל 71 קג.. האם יש צורך בבדיקה רפואית? ואם כן..איזו?

03/11/2002 | 15:53 | מאת: דנה ויינר

נתנאל שלום, כמו שיש דיאטה לירידה במשקל ישנה גם דיאטה לעליה במשקל. הדרך הטובה ביותר לבצעה היא לפנות לדיאטנית בקהילה אשר תלמד את הרגלי האכילה והמחייה הנוכחים ובהתאם לצרכים תשנה את התפריט. במקרים של משקל נמוך רצוי לבצע בדיקות מקדימות כגון פרופיל שומנים, רמות סוכר ופעילות בלוטת התריס, אך הבדיקות אינן הכרחיות. בברכה, דנה

21/11/2002 | 22:50 | מאת: נתנאל

הי דנה.. קודם כל תודה..לא יצא לי לראות את התשובה כי הייתי בצבא.. בצבא קצת קשה להגיע לדיאטנית ללא סיבה מסוימת, אז. נחכה לשחרור כנראה - ונלך דרך קופת החולים. שוב, תודה רבה!

מנהלי פורום תזונה קלינית