בשר על האש

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/12/2012 | 13:56 | מאת: אייל

האם לצד החסרונות, קיימים גם יתרונות בריאותיים כלשהם בבשר על האש? (מנגל פחמים) האם הויטמין B12 קיים גם אחרי הצלייה?

לקריאה נוספת והעמקה
26/12/2012 | 14:31 | מאת: דנה ויינר

שלום אייל, בוודאי שיש יתרונות כגון חלבון, ויטמין B12, אבץ וברזל, אבל עדיף בצורת בישול אחרת. בברכה,דנה

26/12/2012 | 17:33 | מאת: שי

לא אומרים שויטמין B12 נשרף ומתבטל בצלייה?

מנהלי פורום תזונה קלינית