תזונה מתאימה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/10/2002 | 21:39 | מאת: לילי

היתה לי דלקת בבלוטת התריס בתחילה זה בא לידי ביטוי ב פעילות יתר לאחר מכן הבלוטה עברה לתת פעילות וכעת ,תודה לאל, מתחיל להתאזן וזה לוקח זמן . אבקשכם ייעוץ לגבי תזונה מתאימנ ו או המנעות ממאכלים מסויימים. תודה מראש

31/10/2002 | 17:52 | מאת: ליטל להב

הי לילי לא ציינת כיצד השפיעו הארועים האלה על משקלך. האם ירדת או עלית או שניהם, האם משקלך יציב, האם את מטופלת תרופתית? באופן עקרוני אני זקוקה לאבחנה רפואית לגבי מצבך, ואז תוכל (אולי) להיות התיחסות של תזונה קלינית לשאלתך. אשמח לשמוע ממך. ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית