דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/10/2002 | 03:09 | מאת: טל

שלום, אימי התחילה עכשיו קורס לתזונה נכונה (וירידה במשקל כמובן) ע"י רופאה מוסמכת למרות שה-bmi שלה אינו גבוה מידי (25). במהלך הקורס היא אמורה לאכול ממגוון קבוצות המזון 1200 קלוריות ביום. שאלתי היא אם 1200 קלוריות ביום זה לא מעט מידי ? תודה

19/10/2002 | 14:27 | מאת: adi

טלי, 1,200 קלוריות זה בסדר גמור!!!!!1 עדי

21/10/2002 | 12:40 | מאת: ליטל להב

שלום טל אין לי דרך וודאית לומר לך, האם 1200 קק"ל זה מספיק עבור אימך. הדבר תלוי בגיל, בדיאטות קודמות, במשתנים תזונתיים ובריאותיים אחרים. בד"כ אנחנו לוקחים אנמנזה תזונתית, בה מספר לנו האדם על הרגלי האכילה שלו, ומתבצעת הערכה כללית לגבי הצריכה הקלורית הממוצעת שלו. מרמה זו אנחנו מקצצים בערך 20% לערך. היות ולא לקחתי אנמנזה מאמא שלך ואיני מכירה את עברה התזונתי והרפואי, אין לי כל דרך לדעת אם 1200 זה מספיק או לא. בברכה-ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית