כמה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/09/2002 | 12:33 | מאת: נועה

כמה קלוריות יש בתפריט הנ"ל והאם הוא טוב סלט ללא הגבלה 6 פרוסות לחם קל + גבינה 1 פרי קפה + חלב דל ללא הגבלה

22/09/2002 | 09:29 | מאת: ליטל להב

שלום נועה היות ולא הגדרת כמויות, לא אוכל לתת לך הערכה מדויקת. 6 פרוסות לחם קל הן בערך 200 קק"ל (תלוי בסוג). גבינה (לבנה? צהובה?צפתית? כמה אחוז שומן?)- לא אוכל לחשב פרי אחד- שוב תלוי איזה פרי. ע"פ ההגדרות המקובלות- 60 קק"ל קפה- לאבקת הקפה אין ערך קלורי אך לחלב יש גם יש (וכמובן לסוכר...) חוץ מעניין הקלוריות התפריט אינו מאוזן. חסר בו חלבון בעל ערך ביולוגי גבוה, ברזל, ויטמינים מקבוצת B , ואולי (בסבירות גבוהה ביותר) מרכיבים נוספים. אם את אכן זקוקה לדיאטת הרזייה, אני ממליצה לפנות לדיאטנית קלינית מומחית, לצורך בניית תכנית מאוזנת שתשמור על בריאותך. בברכה- ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית