דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/09/2002 | 19:09 | מאת: שירי

שלום לדיאטנית. אני בת 29, 1.63 ושוקלת 57 ק"ג. לאחרונה התחלתי בסוג של דיאטה - כלומר הפחתתי בכמויות המזון והצלחתי לרדת קילו וחצי שזה הישג בשבילי מאחר וקשה לי מאוד לרדת במשקל. אני עושה פעילות גופנית סדירה (ספינינג, ריצה והליכה ומשקולות). שאלתי היא, האם כדי להמשיך בירידה, עליי לצמצם עוד את מספר הקלוריות, או שעליי להמשיך באותה המתכונת? שכן, אולי הגוף צריך קיזוז נוסף בצריכה כדי לרדת עוד. לעניין נוסף, עיקר השומן מצטבר אצלי בירכיים ובישבן ויש גם צלוליט. האם כדאי לי להוסיף לתזונה היומית מאכלים שיסייעו לי להיפטר מהצלוליט? אני יודעת שזה בעייתי, אבל בכל זאת אולי יש טיפול שלפחות ישפר את המצב אם לא יפתור אותו... ו...האם גלולות למניעת הריון מקשות על ירידה במשקל?

16/09/2002 | 23:19 | מאת: adi

שירי, תמיד טוב לעסוק בספורט, אך דיאטה, את לא צריכה!!!!!! עדי

17/09/2002 | 00:46 | מאת: שירי

שירי שלום! אין סיבה מוצדקת לירידה נוספת שלך במשקל. את מסתכנת במעבר לצידו השני של המתרס... אם מבנה הגוף שלך מטריד אותך, הרי שפעילות גופנית היא הפיתרון. את יכולה לקבל הכוונה בחדר הכושר. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית