דיאטת דוקאן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/06/2011 | 21:40 | מאת: idan

שלום, רציתי לדעת האם ניתן ליישם את דיאטת דוקאן בזמן הנקה ומהן הסכנות האפשריות במקרה וזה לא מומלץ תודה ושבוע טוב

28/06/2011 | 09:34 | מאת: דנה ויינר

שלום, דיאטת דוקאן דומה בעיקרה לדיאטת אטקינס, כלומר בעיקר חלבונים. אף אחת מהדיאטות הנ"ל לא נבחנה על נשים מניקות או הריוניות ולכן איני יכולה להמליץ עליה. דיאטה מוגבלת בחלבונים עלולה לייצר גופי קטו שעלולים לעבור בחלב. אין לי מידע לגבי הנזקים האפשריים, כי לא נבחנו. לרוב לא מומלץ לבצע כל דיאטה בזמן הנקה. יש לאכול רגיל מכל קבוצות המזון, לבצע פעילות מתונה ולתת לגוף ולזמן לעשות את שלו. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית