תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

07/09/2002 | 11:54 | מאת: נועה א.

לאחר בדיקה שגרתית קבלתי כמה תוצאות חריגות, אנא הסבירו את משמעותן URIC ACID נמוך, חלבונים נמוך, HDL נמוך , זה אני יודעת שזה הכולסטרול הטוב, אבל אני אוכלת אבוקדו, טחנה ומיונז יש אולי תוספי מזון שעוזרים לזה , אני לא רוצה לשתות יין או לאכול הרבה שומנים ולהשמין. תודה

נועה שלום, היות ומשאלתך מתקבלת תמונה מאוד חלקית של מצבך, לא ניתן לענות לך מה משמעות תוצאות הבדיקות. הדבר הנכון לעשות הוא לפנות לרופא מטפל עם כל הבדיקות שיש לך ואז גם תוכלי לקבל הסבר וגם הפניה לבדיקות משלימות במידה והן נחוצות.

מנהלי פורום תזונה קלינית