לדנה ויינר המשך ...דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/09/2002 | 11:51 | מאת: יונית

תודה על תשובתך והינה נתוני 72 קילו וגובעי 164 -163 [את האמת אי לא ניראת שמנה רק נוטה להשמנה]אני ישמנתי בשנה ורבע 6 קילו עברתי 5 טיפולי הפריה ו2 הפלות ..וכל הסיפור של ההשמנה התחיל בתחילתו של טיפול הפוריות ..ובמיוחד אחרי ההפלה.. בזמנו הלכתי לדיאטקאית שעשתה לי את כל הבדיקות דם האפשריות והכל תקין וההשמה לא נבעה ממשהו לקוי בבריאות ככה שאין לי מושג מה באמת גורם לזה [אולי נוזלים כפי שאמרת ] אני עושה פעילות גופנית 3-4 פעמים בשבוע ודיי נהנת אוכלת אוכל מזין ובכל זאת המישקל דיי מדכא אותי ובמיוחד שאני רוצה להרות ואני אעלה שוב במישקל מה את מציעה לי לעשות ? מאוכזבת ומדוכאת מכל המצב תודה מראש

03/09/2002 | 14:40 | מאת: דנה ויינר

יונית שלום, לצערי לא אוכל להמליץ על תפריט אישי, אלא להמליץ על כך שתגשי לדיאטנית אשר תעבוד איתך באופן יותר אינטנסיבי על דיאטה לירידה במשקל, ולא פגישה חד פעמית. שמחתי לקרוא כי את עוסקת בפעילות גופנית ונהנית, במעשיך את מקדמת את עצמך יותר מחצי דרך אל המטרה, אך גם לתזונה ולסוג המזון חלק בלתי נפרד בירידה. מקווה כי ההפריות יעברו בהצלחה, וגם תצליחי לרדת במשקל. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית