דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/09/2002 | 21:17 | מאת: יונית

האם זה אפשרי לעשות דיאטה בזמן לקיחת הורמונים בשביל הפריה שכן שמתילב שאני כל הזמן מתנפחת ב2 קילו בזמן הזריקות ההורמונליות שלי והבטן שלי ממש נפוחה זה מתסכל מה לעשות ?

03/09/2002 | 08:35 | מאת: דנה ויינר

יונית שלום, ידוע כי עודף משקל/השמנה עלולים להקשות על תהליך ההתעברות, בשל חוסר איזון הורמונלי. איני יודעת את משקלך, אך מומלץ מאוד לשמור על משקל תקין.במידה והינך סובלת מעודף משקל, יש לפנות לדיאטנית להתאמת תפריט אישי לירידה במשקל. העליה של 2 ק"ג בעקבות זריקת ההורמונים נובעת בין היתר מצבירת נוזלים, וכן עליה במסת שומן, לכן מומלץ ואף רצוי לבצע דיאטה מבוקרת ומגוונת בתיאום עם דיאטנית קלינית בקהילה. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית