בהמשך לחילוף-חומרים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/08/2002 | 10:27 | מאת: תקווה

מתשובתך האם זה נכון להבין שהמצב של חילוף חומרים שנפגע (ירד) עקב דיאטות קיצוניות הינו כן הפיך כאשר חוזרים לאכול רגיל - אומנם יתכן ויקח זמן אך המצב אם אני מבינה נכון כן ניתן לתקון בסופו של דבר האם זה נכון? איך את מסבירה את אלו שטוענים שחלק מהפגיעה בחילוף החומרים הינה בילתי הפיכה? האם זה אומר שלאחר שהתנסתי לאורך זמן בדיאטת קיצונית אני כבר אבודה מראש בהקשר של לחזור למצב תקין? לאכול טוב ולשמור על מישקל תקין?

תקווה כפי שהסברתי, הדרך לתיקון הנזק היא באמצעות פעילות גופנית. נועה

27/08/2002 | 13:40 | מאת: תקווה

תודה רבה רציתי רק לומר שהתשובות והזמן שאת וחברותייך תורמות הוא בילתי יסולא בפז - פשוט עבודת קודש אז תודה רבה רבה על ההשקעה והרצון הטוב

מנהלי פורום תזונה קלינית