טמפרטורות להכנת בשר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/10/2010 | 05:43 | מאת: מארק

שלום, האם ניתן למצוא במקום כלשהו המלצות של משרד הבריאות או גורם רשמי אחר לגבי טמפרטורות מומלצות אליהן מומלץ להביא בשר על סוגיו כשמכינים אותו לאכילה בהיבט הבריאותי ("השמדת החיידקים") ?

לקריאה נוספת והעמקה
04/10/2010 | 22:28 | מאת: דנה ויינר

שלום מארק' לבקר, עגל וכבש חתיכות שלמות- כ- 65 מעלות. בשר חזיר- 70 מעלות. לבקר, עגל וכבש טחון- 70 מעלות. עוף והודו- 74 מעלות. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית