כולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/01/2002 | 14:17 | מאת: רומן

שלום: אני בן 37 פעיל מאוד בחדר כושר לפחות 5 פעמיים בשבוע לאחרונה עשיתי בדיקות דם והכלסטרול יצא 182 ו hdl 36 איך מחשבים את הכלסטרול הרע ldl ואם התוצאות שקיבלתי תקינות או יש מקום לשנות ולתקן את התזונה. אני מקפיד מאוד לא לאכול מטוגן ולא משקאות קלים רק מים ובכלל מקפיד אל תזונה אולי לאור התוצאות יש מקום לשינויים מה זה Urea

27/01/2002 | 21:48 | מאת: Thiago Nishiyama

Shalom adoni ani choshev shebegilcha ldl 182 totsaah dai tova Bederech klal omrim shebemevugarim totsaah tova hi LDL pachot mi 200 aval rak harofe shelcha yachol lehagid lecha im ze tov o im yesh bema lehishtanot kshehaguf mishtamesh bachelbon kedei lehasig energia hu motsi mimo nitrogen hanitrogen haze nofel badam betsurat urea shebeivrit nikret shitnan hashitnan yotse tamid basheten ki hu lo ose tov berama gdola midat urea hi mida metabolit meanienet ki hi marah kama ata mishtamesh bechelbon lehasig energia ani mekave shetatsliach likro et ze veshe ani amarti hakol nachon Thiago

28/01/2002 | 08:53 | מאת: רומן

לא ברור כלום או תעני באנגלית או בעברית לא הבנתי כלום תודה רבה

28/01/2002 | 23:24 | מאת: Thiago Nishiyama

Im sorry sir Im writing from brazil and I use portuguese windows and this stuff doesnt support very well english because its right to left I only said that ldl 182 is ok for adults since it's usually considered good untill 199 but i think you should show this exams to your doctor and ask him or her what he or she thinks Urea is a result of the metabolism of proteins when your body uses protein to get energy it takes nitrogen from the proteins and throws it to the blood in the form of urea after the nitrogen is taken out from the protein its structure can be transformed to glucose and used by tissues specially brain the urea is toxic and its eliminated by the kidneys ah and i am male thanks Thiago

רומן שלום! תוצאות השומנים בדם אצלך יפות מאוד. סך כל הכולסטרול יכול להגיע עד 230 ועדיין להחשב תקין. HDL הוא הכולסטרול הטוב ורצוי שיהיה גבוה. אצלך הוא התחום הנורמה. כמעט ולא ניתן להשפיע עליו באמצעות תזונה. ידוע שפעילות גופנית יכולה לעזור להעלותו. אינני זוכרת את הנוסחה לחישוב הLDL (הכולסטרול הרע), אך היא אינה מדויקת. בכל מקרה התוצאה לא יכולה להיות גבוהה אצלך בהתחשב בשאר התוצאות. Urea זהו תוצר החנקן הסופי של מטבוליזם החלבון הנוצר בכבד ומפונה דרך הכליות. לסיכום - תוצאות השומנים שלך בדם טובות ולא נראה על פניו שיש צורך כל שהוא בשינוי הרגלי התזונה או החיים שלך. נועה

30/01/2002 | 13:10 | מאת: יצחק

Lo-Chol קפליות המיוצרות משבעה סוגי צמחים מעובדים ומיוצרים במעבדות פרמצויטיות של חברת APPI הנסחרת בבורסה האמריקאית ועברו תהליכי בדיקה ואישורים של ה: FDA . ניתן לקבלם לאחר קבלת המלצת המטפלים, כאשר חברת מכבי טבע נוטלת על עצמה את האחריות להחזרת התשלום באם לא יחול שיפור האיזון של הכולסטרול תוך 60 יום ובתנאי שהפציינט ידאג לעריכת בדיקה מעבדתית כל שבועיים ויפעל בהתאם להוראת הרופאים ו/או המטפלים. לפרטים: יצתחק 052-630875

מנהלי פורום תזונה קלינית