התחלת דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/08/2002 | 11:31 | מאת: יניב

אני בחור בן 26 184 משקל75 יש לי קרס קטנה איך להוריד אותה מה לעשות?

04/08/2002 | 09:34 | מאת: ליטל להב

יניב שלום ה-BMI שלך הוא 22 , ומכאן שמשקלך בהחלט תקין. יחד עם זאת אתה אומר שעודפי השומן אצלך מתרכזים באזור הבטן מה שמאפיין את מבנה הגוף הגברי. היות ואינך סובל מעודף משקל, לא הייתי נכנסת לתהליך של דיאטה. מבחינת המזון, לך על ההמלצות הכלליות- פחות ממתקים פחות אוכל מטוגן, יותר ירקות ופירות, והכי חשוב- פעילות גופנית. אגב פעילות גופנית הייתי עושה בשני מישורים: א. פעילות ארובית (שחיה, ריצה, הליכה וכו') ב. עבודה ספציפית על קבוצת שרירי הבטן (פעולה של חיטוב) אל תכנס לדיאטה. כשמתחילים זה לא נגמר בברכה-ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית