לימודים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/08/2002 | 01:06 | מאת: מירב

מה עושים בסטאג' שבסוף לימודי התזונה ? על סמך מה נקבע מי יגיע לאיזה מוסד לסטאג' ? תודה

02/08/2002 | 15:57 | מאת: adi

מירב, לפי מה שאני יודעת, את בהתחלה יושבת ליד מישהי יותר וותיקה ולומדת ממנה לטפל באנשים. לאט לאט את מתחילה לבד. זה גם נקבע הרבה לפי יכולתך להגיע לאותו מוסד. עדי

03/08/2002 | 10:58 | מאת: דנה ויינר

מירב שלום, בסוף שנת הלימודים השלישית מתבצעת הגרלה על מקומות בסטאז'. ישנם בתי חולים המקצים מספר מקומות , הסטודנטים מדרגים את כל המקומות לפי עדיפות וזמן סטאז' המתחלק לשניים. הסטאז' מחלוק לשניים : 5 חודשים בבית חולים וחודש במשרד הבריאות. בבית החולים הינך מוצמדת לדיאטנית בכל אחת מהמחלקות, פנימית, כירורגית, טיפול נמרץ וילדים. בחודשיים האחרונים את מתחילה את השלב העצמאי באחת המחלקות אותן קובעות אחראיות הסטאז'. בזמן הזה את לומדת ליישם את החומר הנלמד ולטפל בחולים וללמוד לעבוד בצוות רב מקצועי. כמו כן קיימות מטלות נוספות לימודיות . במשרד הבריאות לרוב עובדים עם קהילה בריאה על המנעות ממחלות, הרצאות ועוד. למידע נוסף פני לפקולטה לחקלאות ברחובות. בברכה, דנה

מירב שלום! בתקופה האחרונה יש מעט שינויים וייתכנו שינויים נוספים במבנה הסטאז'. אם עוד לא התחלת ללמוד, צפוי בהחלט שהמבנה יישתנה עד שתגיעי לשלב זה. לדוגמה, ההגרלה (הידועה לשמצה...)שהיתה נהוגה ברחובות כבר אינה מתקיימת. לא ברור לי איך זה נקבע כיום, ובהחלט ניתן לפנות לפקולטה לחקלאות ולברר. בשנה הבאה מתחילה תוכנית סטאז', גם בתל חי, תחת חסות של רמב"ם, צפוי שהתוכנית הזו תהה מעט שונה מזו של רחובות. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית