מושב נווה ירק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/12/2009 | 14:52 | מאת: צילה

שלום מבקשת לדעת באיזה שמן עדיף להשתמש כאשר צורכים קומדין. נכון להיום אני משתמשת בעיקר (לבישול ולטיגון) בשמן קנולה ובשמן זית לתיבול סלטים. אודה לתשובתכם

לקריאה נוספת והעמקה
10/12/2009 | 07:35 | מאת: דנה ויינר

שלום צילה, שמן סויה וקנולה נחשבים לעשירים מאוד ויטמין K ולכן פחות מומלצים. עדיף שמן זית בעל תכולה בינונית ושמן תירס, שומשום וחמניות בעלי תכולה נמוכה. אך זכרי דבר חשוב, אם את כבר מאוזנת מבחינת INR על קומדין ואת כבר צורכת את השמנים שציינת, אל תעשי שינוי, כי שינוי בתזונה באופן כללי, יכול להוציא מאיזון. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית