שילשולים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/01/2002 | 22:08 | מאת: מיכל

מזה יותר משנתיים אני סובלת משילשולים היה חסר B12 וחומצת פולוי קיבלתי עשיתי שוב בדיקות דם הכל תקין השילשולים ממשיכים כרגיל לרופאה יש נטיה לשייך זאת לפסכסומטי לא יודעת מה לעשות נראה לי לא תקין שכל בוקר אני משלשלת לפחות פעם אחד ויש ימים ששלוש וארבע פעמים השלישול כשמו כן הוא מימי. אני שותה כ3 ליטר ביום וכל הזמן מרגישה צמאה ויבשה משהו לדעתי לא תקין הרופאה מסתכלת עלי בעיין של חולת נפש כך שאני כבר מתביישת לגשת למרפאה מה לעשות האם אכן הרופאה צודקת או שיש פה בעיה של תזונה לא נכונה אני לא אוכלת מסודר בדר"כ אוכלת בחוץ לא מקפידה באופן קבוע שותה קפה על הבוקר נכנסת לשרותים ויוצאת לעבוד עד שעה שלוש לפעמים גם 6 ויותר מאוחר לא אוכלת כלום האם יתכן שלתזונה יש השפעה. (תמיד לא אכלתי באופן מסודר אבל בכלל היה לי עצירות עד כדי טחורים אז מה סיפור הזה של שילשולים

מיכל שלום, ראשית, חבל שיש לך הרגלי אוכל כאלו שאת לא מפנה לעצמך זמן לאכול כל היום ובטח מגיעה רעבה ומתנפלת על האוכל בערב. אבל ללא שום קשר, לצערי אנשים רבים נוהגים כך ואין לזה השלכה על עיכול וספיגת המזון. העובדה שיש לך שלשולים כל-כך הרבה זמן כבר גורמת לכך שהמעי מתקשה להשתקם (דמייני שטפון בוואדי) לכן אני בהחלט חושבת שכדאי שתגשי לעשות ברור אצל גסטרואנטרולוג ואם זו מרפאה טובה תהייה שם גם דיאטנית.

מנהלי פורום תזונה קלינית