כולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/07/2002 | 00:29 | מאת: צביה

מה הקשר בין כולסטרול נמוך לפעילות גופנית ?

01/08/2002 | 10:40 | מאת: ליטל להב

שלום צביה אין קשר נמוך, אך יכולים להיות קשרים עקיפים, כמו למשל פעילות גופנית שגורמת לירידה במשקל תביא בדרך זו לירידת רמת כולסטרול. כמובן שיש עוד קשרים בסגנון הזה. אולי תשאלי משהו יותר ספציפי? בברכה-ליטל

03/08/2002 | 12:36 | מאת: צביה

ליטל שלום, אני בת 22 יש לי כולסטרול נמוך (108). בפורום אחר באתר נכתב שכולסטרול נמוך יכול להגרם מפעילות גופנית . אני לא עוסקת בפעילות גופנית. מהן הסיבות לכולסטרול נמוך ? על מה זה יכול להצביע ? תודה צביה

מנהלי פורום תזונה קלינית