הרכבת תפריט לגיל הרך

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/07/2002 | 19:44 | מאת: ירדנה

אתמול שאלתי שאלה ולא קיבלתי מענה- אולי היום ילך לי יותר. ועד ההורים בגן של בני קיבל משימה: הרכבת תפריט ארוחת צהריים שיהיה טעים בריא ומאוזן. אני לא יודעת איך לגשת למשימה ואשמח לקבל רעיונות, טיפים ותפריטים. תודה רבה

ירדנה שלום! תודה רבה על שהפנת לנו את שאלתך אך לא נראה לי שזהו ממש המקום המתאים. על רגל אחת אני יכולה לומר לך שארוחה צריכה להיות מגוונת, לכלול את כל אבות המזון (חלבונים, פחמימות, שומנים) אך קיימת גם התייחסות ספציפית לילדים מבחינת ערך החלבון, נוכחות ויטמינים ומינרלים חשובים וכן חומצות שומן הכרחיות. לא נראה לי שהפורום הזה הוא המקום המתאים ללימוד נושא זה. וודאי אם תערכי חיפוש תמצאי אתרים מתאימים יותר. אני מצידי אננסה למצוא אתרים כאלו ואפנה אותך אליהם בהמשך השבוע. נועה

ירדנה שוב שלום! מצאתי אתר שייתן לך (אני מקווה...) את התשובות שאת מחפשת: www.horim.co.il בגיל 2.5-5 שנים, לחצי על נושא האכלה. נועה

22/07/2002 | 17:59 | מאת: תודה

תודה רבה

מנהלי פורום תזונה קלינית