גלידל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/07/2009 | 17:37 | מאת: סמודי

שלום אני צורכת גלידה דלת סוכר של פלדמן ונקראת גלידל מישהו סיפר לי כי החומרים מהם עשוייה גלידה זו ''איומים ונוראים'' עד כמה נכון הדבר עלי לציין שגלידה זו מצילה אותי כי אני חשה בצורך עז למתוק בד''כ במיוחד לאחר ארוחה בברכה סמודי

לקריאה נוספת והעמקה
23/07/2009 | 23:45 | מאת: דנה ויינר

שלום, איני מכירה את המוצר הזה באופן ספציפי. את הרכיבים של המוצר ניתן לראות על גבי האריזה ולראות אילו מומלצים ואילו פחות. לרוב בגלידות הנ"ל יש תחליפי סוכר שנכון לעכשיו לא הוכחו כבעיתיים. מעבר לכך איני יודעת על מרכיב מזיק במיוחד. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית