אופן לקיחת ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/07/2002 | 09:38 | מאת: שמעון

מזה חצי שנה אני מקפיד על תזונה כע"פ דיאטת אטקינס. במסגרת הדיאטה אני צורך משלימים תזונתיים (ויטמינים מקבוצת B , אבץ, בטא קרוטן, סידן, Q10 ,ויטמין C ,ןיטמין E . שאלתי היא האם לקחת את כל הכמוסות במכה אחת או לחלקן למספר מנות ביום.

11/07/2002 | 13:14 | מאת: ליטל להב

שלום שמעון יש לקחת ויטמינים ע"פ הוראות היצרן (לפני או אחרי האוכל, בשילוב עם מה וכדומה), וזה כתוב תחת הכותרת "הוראות שימוש". יחד עם זאת, יש לי עצה טובה עבורך בנושא. היות והדיאטה שלך מאוד לא מאוזנת מבחינת ההרכב, סביר להניח שעלולים להיות חסרים רבים בויטמינים ומינרלים, בעיקר מן הקבוצה המסיסה במים. לכן, במקום לקנות כל ויטמין או מינרל לחוד, פשוט תקנה מולטיויטמין, המכיל את כולם ביחד, וכך תפתור את הבעיה שלך בקלות. בברכה-ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית