מבקשת הכוונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/06/2002 | 06:39 | מאת: בולמית20 שנה

מזה 20 שנה אני בולמית ולא הייתי מודעת לכך. לפני עשר שנים הבנתי שאני חולה בולמית, לא ניסיתי טיפול כלשהו במרפאות פניתי לרופא משפחה לספר לו ולא אבחן אותי כבולמית פניתי גם לפסיכולוגים ולא הדריכו אותי למרפאה מיוחדת לכך שאלתי היא האם יש מרפאות שמטפלות בבולמיה במיוחד ? אני ממש אובססית ולא יכולה להרפאות אני מבקשת לקשר אותי למאמרים או להוסיף לכאן קישורים שיתנו לי יותר מושג לגבי מחלתי, דרכי טיפול בה , ומרפאות באיזור הצפון. מחלתי החלה בגיל הנעורים כאשר רציתי להיות רזה ועסקתי בדיאטות רבות היא החריפה עקב משברים בחיי וגם בגלל שעברתי התעללות מינית הדואר שלי שמפורסם אינו דואר שלי מכיוון שרוצה להיות חסויה אנא ענו לי בהקדם כאן תודה לכם על הטיפול בענין בולמית

שלום לך! אני שולחת לך קישור באתר זה למרפאה להפרעות אכילה הפועלת ברמב"ם: http://www.rambam.org.il/departments/detail.asp?cod=5&depID=459 אני ממליצה לך בחום לפנות אליהם לקבלת ייעוץ. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית