חלב סויה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/06/2002 | 08:03 | מאת: איה

שלום, יום לפני בדיקת IVP אני אמורה לאכול רק מאכלים נוזליים ולא לשתות חלב. שאלתי האם חלב סויה יכול להיות תחליף, האם הוא מספיק "דל שארי" בכדי להתנקות ע"י חומר משלשל וחוקן שלצערי עלי לבצע בבוקר הבדיקה. כמו כן אשמח לרעיונות למה כן אפשר לאכול חוץ ממים באותו יום...

איה שלום! האם את אותה איה שעניתי לה על שאלה דומה העמ' 46? תשובתי המפורטת שם לגבי מה תוכלי לאכול ערב הבדיקה לא השתנתה מאז... לגבי חלב סויה, הוא אינו מתאים. את יכולה להשתמש בחלב דל לקטוז. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית