לימודי תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/06/2002 | 14:30 | מאת: יעל

שלום ! רציתי לדעת אם אוכל ללמוד תזונה ולעבוד כתזונאית גם אם יש לי בעית דיבור (גמגום)? תודה

יעל שלום! וודאי שאם תעמדי בתנאים האקדמים הנדרשים, לא תהיה שום בעיה בלימודים עצמם (כאשר תתכן אפשרות להקלות כאשר צריך לתת הרצאה). את יכולה לברר זאת בפקולטה לחקלאות או במכללת תל-חי. לגבי עבודה, יש מגוון רחב מאוד של תחומי עיסוק הפתוח בפני בוגרי לימודי תזונה אשר יכולים להתאים לך. לגבי המקצוע "דיאטנית קלינית", זהו מקצוע טיפולי המחייב יכולת שיחה ותקשורת טובה עם המטופלים. לעיתים אנו מוצאות עצמנו "נואמות" בפני המטופלים והצוות הרפואי (רופאים ואחיות) כל היום. זה יכול להיות מתיש ומעייף גם כאשר יש יכולת דיבור שוטפת. אבל הנה, כפי שאת רואה, יש עוד ערוצים בהם ניתן לתת ייעוץ וטיפול... אני מאחלת לך הצלחה במה שתבחרי בסופו של דבר! נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית