שבלת שועל-לבישול מהיר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/05/2002 | 21:22 | מאת: יגאל

לנועה ולצוות הדיאטתיות אודה מאד למשיבה שתואיל להבהיר לי בנושא : האם יש הבדל מהותי בערך הגליקמי של שיבולת שועל "לבישול מהיר" הנמכר בחנויות שהוא נוח לבישול וטעים מאד, לבין שבלת -שועל מלאה, שהיא בעלת מירקם שונה גם לאחר בישול ארוך, שוב תודה למשיבה המוסמכת, יגאל

יגאל שלום! בעיקרון אני לא מאמינה שיש הבדל מהותי. הגורמים המשפיעים על אינדקס גליצמי הם תכולת סיבים, שומן וחלבון בפריט המזון. ככל שיש יותר מהם, האינדקס אמור להיות נמוך יותר. אתה יכול לבדוק את הערכים התזונתיים ל - 100 גר' ולהשוות. אתה מוזמן גם לבדוק זאת באתר: http://www.glycemicindex.com/ נועה

03/06/2002 | 19:08 | מאת: יגאל

לנועה . תודה יגאל

מנהלי פורום תזונה קלינית