כרס קטנה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/01/2002 | 16:54 | מאת: שרון

שלום , אני נחשבת לבחורה רזה גובהי 1.64 משקלי 53 ק"ג ומבנה גופי צר מאוד. יש לי בעיה של כרס קטנה בבטן התחתונה האם ישנו תפריט מסוים להוריד את מצבור השומן הזה? תודה רבה שרון

10/01/2002 | 14:41 | מאת: טלי

היי שרון אני סובלת מותה בעיה כמו שלך, אני 169 ו-55 ק"ג בפורום של אימון גופני תחת השם טלי וענבל יש תשובה לבעיה שלנו. אני פניתי לירון והואר נתן לי תשובה. בכל מקרה , נראה מה הדיאטנית קלינית תאמר לנו. טלי.

10/01/2002 | 14:44 | מאת: טלי

היי שרון אני סובלת מאותה בעיה כמו שלך, אני 169 ו-55 ק"ג בפורום של אימון גופני תחת השם טלי וענבל יש תשובה לבעיה שלנו. אני פניתי לירון והואר נתן לי תשובה. בכל מקרה , נראה מה הדיאטנית קלינית תאמר לנו. טלי.

הי שרון, דיאטה מסויימת אינה הבעיה, כי אין לצערנו דיאטה אשר יכולה להפחית שומן באיזור ספציפי. בכדי לענות מעבר לכך, חסר נתון אחד משמעותי - גילך. בעיקרון על-פי הנתונים שנתת את די רזה, לכן, אם יש לך כרס קטנה יכולות להיות לכך כל מיני סיבות: 1. אם גילך מעל 35 יתכן ויש כבר ירידה טבעית ברמות הורמון גדילה, דבר הגורם לשינוי בכמות ופיזור השומן בגוף. בין המאפיינים, אותה כרס קטנה ומעצבנת. 2. יתכן ויש לך רגישות כלשהי במערכת העיכול. מצב כזה יכול להיות ללא כל התבטאות קלינית ורק נפיחות מסויימת. הסבירות לכך די נמוכה. 3. יתכן שזו פשוט בעיה של שרירים חלשים (לא ידוע לי אם כבר ילדת) ואז הפתרון הפשוט והנכון ביותר הנו פעילות גופנית המכוונת לחיזוק שרירי הבטן התחתונה. רצוי להעזר במומחה לספורט (או לגשת למקום מסודר המתמחה בחיטוב הגוף).

מנהלי פורום תזונה קלינית