דייסות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/12/2007 | 11:01 | מאת: לילי

שלום אני בת 27 ויש לי קושי בעיכול רציתי לדעת אילו דייסות קיימות בשוק? ואיך להכין אותן? (ללא חלב כיוון שאני אלרגית וגם אין צורך בסוכר כיוון שאני שומרת...) ידוע לי על דייסת שיבולת שועל קוואקר כיצד מכינים כמה מים חמים? מהי דייסת סולת ודייסת אורז? וכמה קלוריות למנת דייסה שמכילה בסביבות 3-4 כפות דייסה בתוספת מים בלבד?

לקריאה נוספת והעמקה
12/12/2007 | 11:57 | מאת: דנה ויינר

שלום לילי, יש דייסות אורז, קורנפלור, סולת, קוואקר וכוסמת. כל הדייסות הן אבקות אינסטנט שאת יכולה להוסיף להן מים או חלב סויה או חלב אורז. אופן ההכנה רשום על הקופסה. אפשר גם לקחת את המוצרים עצמם כלומר אורז, קןואקר, סולת וכוסמת ופשוט לבשל במים עד שמתקבל מרקם דייסתי. אין לי רצפט מיוחד בנושא. 3-4 כפות של חומר לדייסה מכיל כ- 80-100 קק"ל. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית