ג'ינגר וחמוציות
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
עכשיו שגיליתי את הפורום נפרצו הסכרים. אני אוכלת ג'ינגר וחמוציות שאניקונה בחנות טבע במשקל - הגינגר דל סוכר (אבל יש בו מתיקות) וחמוציות ללא סוכר (לדעתי בכל זאת יש בהם מתיקות) אני אוכלת זאת בכמויות "מסחריות" - בין 50ג' ל-100ג' ביום מכל אחד מהם, האם יש לזה לפחות רווח תזונתי?והאם יש לך מושג לגבי כמות הקלוריות? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום, חמוציות ידועות בסגולותיהן בנוגע למניעת דלקות חוזרות בדרכי השתן וכן מכילות מגוון רב של נוגדי חמצון. ב- 100 גר' חמוציות טריות יש כ- 50 קק"ל (בערך כוס) ואילו ב-100 גר' מיובשות יש כ- 300 קק"ל=1/3 כוס (המיובשות תמיד ממותקות). לגבי ג'ינג'ר אין לי מידע חיוני, ב- 100 גר' שורש ג'ינגר טרי יש כ- 80 קק"ל.יש בו הרבה ויטמין C וכולין. בברכה, דנה