ג'ינגר וחמוציות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/11/2007 | 16:10 | מאת: א

עכשיו שגיליתי את הפורום נפרצו הסכרים. אני אוכלת ג'ינגר וחמוציות שאניקונה בחנות טבע במשקל - הגינגר דל סוכר (אבל יש בו מתיקות) וחמוציות ללא סוכר (לדעתי בכל זאת יש בהם מתיקות) אני אוכלת זאת בכמויות "מסחריות" - בין 50ג' ל-100ג' ביום מכל אחד מהם, האם יש לזה לפחות רווח תזונתי?והאם יש לך מושג לגבי כמות הקלוריות? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
04/11/2007 | 19:12 | מאת: דנה ויינר

שלום, חמוציות ידועות בסגולותיהן בנוגע למניעת דלקות חוזרות בדרכי השתן וכן מכילות מגוון רב של נוגדי חמצון. ב- 100 גר' חמוציות טריות יש כ- 50 קק"ל (בערך כוס) ואילו ב-100 גר' מיובשות יש כ- 300 קק"ל=1/3 כוס (המיובשות תמיד ממותקות). לגבי ג'ינג'ר אין לי מידע חיוני, ב- 100 גר' שורש ג'ינגר טרי יש כ- 80 קק"ל.יש בו הרבה ויטמין C וכולין. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית