האם אפשר לחיות כך עד 120

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

17/02/2014 | 23:09 | מאת: א.

שלום בן 63 יש לי באפן קבוע שארית שתן של כ 140ML מטופל כבר שנה באבודארט וטמלוסילין.לפני כ חודש החלפתי לALFU-KAL 10MG גודל ערמונית 40 .בנוסף בשתן יש באפן קבוע חלקיקים. אני מרגיש טוב, שאלתי האם אפשר לחיות כך עד 120 או אתה ממליץ על טיפול שונה. תודה א.

18/02/2014 | 11:23 | מאת: יודע דבר

תרופות לא פותרות את בעיית הערמונית רק דוחות את הקץ, נשמע שאתה מנסה לדחות את הצורך בניתוח וחבל.. ישנם פעולות שישפרו לך את איכות החיים בלי פתיחת בטן אשפוז קצר אפילו של 24 שעות בלבד. פעולה שלאחריה לא תזדקק לכדורים ואיכות החיים תחזור לך.וכמובן לא תשאר עם שאריות שתן כ"כ גבוהות , אלא התרוקנות מלאה של השלפוחית. אתה צעיר בן 63 למה לסבול? שארית שתן גבוהה כ"כ לא מועילה לך ועלולה לגרום לנזקים ואף לפגיעה בכליות לאורך זמן.

אין הבדל משמעותי בין טמסולין ואלפו קאל. בגלל שארית השתן הגדולה שלך ממליץ לך להיפטר מהערמונית בהקדם וכן לא תיצטרך לקחת תרופות ולסבול עד 120 . ערמונית בגודל 40 סמק אפשר להסיר במשך כ-30 דקות (אצל רופא מנוסה ומיומן) ולמחרת להשתחרר מבית החולים . בהצלחה ורפואה שלמה

19/02/2014 | 19:20 | מאת: א

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת