האם להפסיק טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

21/01/2014 | 17:48 | מאת: שלום

בן 55 בריא,בעקבות שנים של מתן שתן לעתים קרובות,גם כ 4 פעמים בלילה,ביצעתי בדיקות שונות שנמצאו תקינות,רק בדיקת FLOW חלשה,ערמונית כ 30 גרם.בעקבות כך קיבלתי אומניק אוקאס,ואבודרט ואני נוטל אותם כחצי שנה. עדיין קם בלילה כ 3,4 פעמים (כבר התרגלתי)וזרימת השתן אולי טובה יותר.אני לא מעונין לקחת כדורים כל החיים,וחשבתי להפסיק לקחת.מה יקרה אם אפסיק לקחת אותם ? זרימה חלשה יותר,אקום יותר בלילה ? אגרום לנזק אחר ? ניתן להפסיק לקחת מספר חודשים ואם תהיה הרעה לחזור לקחת ? תודה.

אם הפסקת הטיפול התרופתי תגרום להרעה במתן שתן תוכל מייד לחזור לטיפול . אם לא יהיה שינוי ,כנראה שהטיפול מיותר. אפשר לנסות . זה לא תורה מסיני.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת