טפטוף לאחר מתן שתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

05/11/2013 | 10:58 | מאת: דוד

שלום רב, קראתי הודעות קודמות בעניין דומה לשלי, בקצרה: אני בן 28,בריא, באופן דיי קבוע לאחר מתן שתן, טיפה או שתיים "בורחות" ומכתימות את התחתון. קראתי שיש להיבדק ולא ניתן לאבחן דרך האינטרנט, שאלתי היא- אילו בדיקות יש לעבור? הייתי אצל האורולוג שהסביר שבגילי זה דיי נדיר אם בכלל, ביקש לבצע בדיקת שתן שלא העלתה שום ממצא- מה עליי לעשות כעת? מה יש לבדוק וכיצד? ברור שגם המצב הוא לא הכי "נעים", ועל כן אודה אם תוכל לפרט את הבדיקות ואת הדרך להסביר לרופא בלי להתבייש יותר מדי

בדיקה ע"י אורולוג כוללת בדיקה גופנית וכן בדיקות מעבדה והדמייה ואולי גם ציסטוסקופיה .בהצלחה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת