ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/06/2013 | 16:45 | מאת: YASMIN

דוקטור שלום רב! אבא שלי בן 62 וגילו שיש לו ערמונית מוגדלת (לא סרטני), המליצו לו לעשות ניתוח. הבנתי שיש הרבה סוגי ניתוח לבעיה הנ"ל. איזה סוג ניתוח נחשב הכי מוצלח ובטוח, על איזה רופא אתה ממליץ ואיפה עושים ניתוח. שמעתי על ניתוח לייזר HOLEP? מה דעתך על ניתוח הנ"ל ואיפה עושים אותו? חשוב לציין שבאופן כללי אבא שלי בריא ולא לוקח שום תרופות. תודה רבה, יסמין

שלום יסמין. קשה להמליץ על ניתוח מבלי לשמוע ולבדוק את הפציינט.יש מגוון טיפולים וניתוחים ,ונכון להתאים את הטיפול המתאים לכל אדם. ממליץ לך להכנס לאתר שלי www.prostate.co.il ותוכלי להתרשם מהטיפולים המקובלים היום . בהצלחה

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת