צריבה בשתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/05/2013 | 16:28 | מאת: נועם

שלום, בן 36. נמצא בבירור לפרוסטטיטיס כרוני. ביצעתי ציסטוגרפיה ואורודינמיקה שהיו תקינות.בדיקות השתן ותרביות שתן וזרע ללא ממצאים (כולל בדיקה ותרבית שתן מלפני שבועיים).ציטולוגיה (בדיקה אחת) תקינה. על אף הנ"ל, אני חש צריבה במתן שתן. השתן עצמו עם ריח חזק.חריף. בנוסף, גם כ-10 דקות לאחר מתן שתן יש טפטוף בתחתון (כתמים של שתן). אין דחיפות/תכיפות. האם התופעות הללו יכולות להיות קשורות לפרוסטטיטיס כרוני? האם יש מקום לבדיקות נוספות (ציסטוגרפיה)? תודה

אם כל הבדיקות תקינות ויש רק צריבה וריח חריף אולי קשואר למאכל מסויים או שתיה ?

21/05/2013 | 23:36 | מאת: נועם

תודה ד"ר. חשבתי על האפשרות אך לא עולה בראשי שום מאכל או שתייה שונים מהרגיל. בנוסף, כפי שציינתי, קיים הטפטוף.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת