סבל מתמשך האם דלקת ערמונית?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/05/2013 | 20:14 | מאת: משה

סובל כשנתיים לסירוגין מתסמינים שונים באיבר המין הכוללים: צריבה בקצה הפין ללא קשר לשתן, כאבים ואו עקצוצים בשופכה. יש לציין כי אין שום כאבים או מיחושים במקומות אחרים כמו פרינאום, איזור הערמונית וכול. בצעתי בעבר מספר רב של בדיקות שתוצאות כולן שליליות הכוללות: ציטוסקופיה,אוטרה סאונד מישוש הערמונית, בדיקות שתן ועוד. האבחנה רק ע"פ תלונותי ולא על פי שום ממצא היא דלקת ערמונית כרונית. טופלתי בציפרו לתקופה ממושכת ללא שום תוצאות. לאורך התקופה היו תקופות של הקלה או הכבדה בסימפטומים. לאורך התקופה בסה"כ הסימטומים נחלשו אולם לצערי בחודשים האחרונים חלה שוב החבדה ניכרת. האם יתכן שהבעיה היא כלל לא בערמונית אלא בשופכה ששם הכאבים? למעשה היום ברפואה כל כאב בלתי מוסבר באזור הערמונית מוגדר כדלקת ערמונית כרונית. האם יש בדיקות נוספות ואו טיפולים נוספים שכדאי לבצע? יש לציין שבעבר היתה לי דלקת זיהומית בשופכה. תודה רבה

מציע לחזור על תרבית שתן ותרבית זרע ולשקול טיפול בהתאם.

04/07/2013 | 12:27 | מאת: משה

בהתאם להמלצתך חזרתי על תרביות שתן וזרע. תרביות השתן תקינות אולם בבדיקת הזרע התגלה 10-20 Leucocytes (Sperm)/Field האם המשמעות היא זיהום? יש לי ביקור אצל האורולוג עוד שבועיים? עדיין אין תשובה מהתרבית. מהי דעתך? תודה רבה

01/06/2013 | 13:02 | מאת: מניסיון

בדוק עם עיסוי בלחץ על הערמונית שגורם להוצאת נוזל הערמונית(נוזל שקוף ) מקל על מצבך.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת