גדילת יתר של הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

18/05/2013 | 16:09 | מאת: אישישר

נכבדי בן 70 , בריא, לא נוטל תרופות, כוס ברנדי גדולה לפני השינה, PSA תקין, בשנה אחרונה הקטנת ה"קשת" , פעם פעמיים השתנת לילה, מתחיל להיות מטרד. אורלוג הציע לי 3 חלופות: 1. מעקב אלפא .2. מעקב אלפא רדוקטזה 3. סיאליס . האם תוכל לציין את העדפותיך אם אפר באופן השואתי בתודה

השפעת הטיפול התרופתי הינה אישית. תלויה במספר גורמים כגון גודל הערמונית , שארית שתן לאחר התרוקנות . אפשר לנסות טיפול ולראות לאחר כחודשיים אם יש הטבה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת