ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/05/2013 | 12:42 | מאת: נלס

שלום רב! אני בן 68.ביצעתי U.S וזאת התשובה:ערמונית: מוגדלת,הודגמה חלקית,נפח 108 סמ"ק. שארית שתן לאחר התרוקנות 75 סמ"ק. מה זה אומר. תטדה מראש והמשך יום טוב! נלסון.

הערמונית מאוד מוגדלת פי 3 מהנורמה. שארית שתן ג"כ מעט גדולה. האם יש לך הפרעות במתן שתן ? ממליץ לפנות לאורולוג. לשקול טיפול ?

13/05/2013 | 12:36 | מאת: נלס

לשאלתך,יש הפרעות במתן שתן,כמו כן בבדיקה גופנית קיימת רגישות יתר הגובלת בכאב,(מטופל באנטיביוטיקה) לאור הדברים האלה ביצעתי U.S.יש לי תור בעוד כחודש לאורולוג שאני במעקב אצלו.מבקש לקבל חוות דעת, כמו כן מה הטיפולים הבאים בחשבון. שוב,הרבה,הרבה תודות על תשובתך המהירה. נלס.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת