אובד עצות

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

05/05/2013 | 00:27 | מאת: אילן

שלום ד"ר, אני בן 30 בריא בד"כ, תזונה נכונה ובכושר אך שנים שאני סובל מצריבה בשתן, בחודש האחרון ישנה החמרה ואני חש צריבה בזמן יציאת זרע, כאב באשכים ובפי הטבעת, כאבים בגב התחתון ותחושה של אי נעימות המלווה אותי באופן קבוע בין האשכים לפי הטבעת. בדיקות הדם שלי תקינות, כנ"ל בדיקות השתן, הזרע, Std, ציסטוסקופיה, נבדקתי ע"י כירוג ופרוקטולוג לשלול פיסורה. כרגע אני לוקח ציפרודקס 500 כבר קרוב לשבועיים לטיפול בדלקת הערמונית ע"י אבחנה אמפירית של הרופא המטפל וללא שיפור. לאחר כלכך הרבה בדיקות שלא הצביעו על הבעיה, קראתי כאן בפורום על בחור עם בעיה זהה, שנבדק וטופל לדלקת פרקים תגובתית שגם לה סימפטומים זהים לזו של דלקת הערמונית, רציתי לדעת האם יש אמת בדבר ולקבל את המלצתך. תודה מראש

כנראה שמדובר בדלקת כרונית של הערמונית ולכן כל טיפול אנטי דלקתי יכול לעזור לך כולל חימום מקומי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת