להתאמן במכון כושר עם וריקוצלה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/04/2013 | 15:24 | מאת: יוסי

אני רוצה לתת לך קצת רקע ד"ר. --- יש לי וריקוצלה בצד שמאל גודלה 4.3 סנטימטר כשהאשכים רפויים (בזמן שמאוד שחם) הם נופלים למטה ואפשר לחוש בוריקוצלה כשהאשכים מכווצים (בזמן שמאוד שקר) לא חשים בוריקוצלה. הרופא בדק אותי כשהאשכים היו מכווצים ולכן לא הרגיש כלל. באולטרסאונד ראו וריקוצלה. -גובה 1.78 , שוקל 64 לשאלה העיקרית, האם אני יוכל להתאמן במכון כושר כולל הרמת משקל גבוה ? זה ישפיע על הייצור זרע בעתיד ? כלומר זה יפגע בי באיזה שהוא שלב ? תודה מראש ד"ר

לצערי אתה מערבב מספר דברים . אין וריקוצלה 4 סמ אולי 4 ממ קוטר הווריד ? לא ציינת גילך . וכן האם בחצעת בדיקת זרע עכשיו ? לא צריכה בעיה להתאמן אך רצוי מעקב .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת