ניתוח TURP

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/03/2013 | 20:06 | מאת: איציק

לפני כשבוע עברתי ניתוח TURP לאחר שהתלוננתי כי במשך שנים שאני משתין בלילה בין 5-6 פעמים דבר שגורם לי לחוסר יציבות בשינה דר' נוימן גד המליץ שלא אעבור את הניתוח מאחר ומדובר בנוקטוריה עקשנית-שילוב של הגדלת הערמונית עם חוסר יציבות של כיס השתן מאידך הוא שלח אותי לתל השומר ששם פרופסור מור יורם המליץ שכן לעבור את הניתוח בתקווה שזה יעזור ,בפועל אני ממשיך להשתין בתדירות יותר גבוהה השאלה כמה זמן צריך לחכות מאז הניתוח שאני יראה איזשהוא שינוי לטובה ואם במקרה ואני לא יראה שינוי בעתיד האם ניתן עוד לעשות משהוא כי בעבר ניסיתי את כל סוגי התרופות ללא שיפור

השיפור בתדירות מתן השתן לוקח מספר שבועות , שיפור בעוצמת זרימת השתן הינו די מהר. כמובן שאפשר להעזר לתקופה מסוימת בתרופות . חשוב שהניתוח בוצע בידים מיומנות שהוציאו את כל רקמת הערמונית עד הקופסית .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת