השפעת אלפו-קאל על תפקוד מיני

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

18/02/2013 | 20:41 | מאת: אריק

שלום ד"ר כץ, אני בן 52, בריא בד"כ, עוסק בספורט ובעל כושר גופני גבוה. אני מטופל באלפו-קאל מזה כשנתיים בעקבות הגדלה שפירה של הערמונית. מאז שאני עם הכדור אני חש שינוי מסויים בתפקוד המיני שלי. אני פעיל מינית, יש לי זקפה טובה וחשק ואני מקיים יחסי מין באופן רצוף. השינוי מתבטא בשני דברים, קדום כל באופי הפליטה ובעוצמתה, אני גומר ןנהנה אולם אופי האורגזמה השתנה בעוצמתה ובאופיה. שמעתי שיש תופעה של "פליטה אחורית" אשר ככל הנראה קשורה לכדור הזה. האם תוכל להסביר בבקשה במה מדובר והאם יש דרך להחזיר את המצב לקדמותו (מלבד כמובן להפסיק את השימוש בתרופה). שאלה נוספת: האם יהיה עלי להשתמש בכדור הזה כל ימי או שיש סיכוי להפסקת הטיפול? תודה רבה

הכדור הזה עוזר לך במתן שתן אתה חייב לקחת אותו כל יום עד 120 או ברגע שיפסיק את יעילותו לנסות כדור אחר או ניתוח להסרת הערמונית .יש תופעות לוואי לכדורים וכנראה ההפרעה בתפקוד המיני שציינת היא אחת מהן .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת