וריקוצלה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

17/01/2013 | 21:17 | מאת: טום

האם וריקוצלה משפיעה על הפעילות ההורומונלית ? האם היא גורמת לירידה ברמת הטסטוסטרון ? ברשת נכתב שיש מחקרים הטוענים כי תופעה הנקראת וריקוצלה היא הגורמת לירידת הטסטוסטרון בכ-90% מהגברים הלוקים בבעיה

ידוע שגברים עם ירידה בפוריות ושיש להם וריקוצלה,לאחר הניתוח של וריקוצלה יש הריונות מעל 70% .

18/01/2013 | 12:03 | מאת: טום

אלא יותר בהיבט של החשק המיני למשל האם יש קשר בין וריקוצלה לרמות טסטוסטרון בגבול התחתון של הנורמה ? ראיתי פרסום, השאלה אם יש בזה אמת או הונאה. הנה קישור : שיש קשר, ועוד בבטחון כזה שמדובר ב 90 אחוז מהמקרים ? הנה קישור לידיעה : http://www.pirion.co.il/index.p php?option=com_content&view w=article&id=7&Itemid=2 26&lang=he

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת