דליפת שתן לאחר ניתוח להסרת הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

13/11/2012 | 00:16 | מאת: נועם

שלום, עברתי ניתוח להסרת הערמונית לפני כחודשיים. בחודש הראשון חל שיפור בדליפה ועכשיו המצב הדרדר ל-5 חיתולים ביום. מה עושים? האם זה ישתפר? האם זה נדיר? איזה פיזיוטרפיסט מומלץ בשילוש ביופידבק? מתי כדאי להתחיל לקחת כדורים אם זה לא מסתדר לבד? האם ץתרגול לא נכון של קגל עלול להחמיר את המצב? האם כדאי לנוח הרבה או שאין קשר? האם גם בשלב זה אסור להרים דברים כבדים?

דליפת שתן לאחר ניתוח ערמונית הינה תופעה מוכרת. תלוי בסוג הניתוח אשר גורם לדליפה. יש כיום מספר רב של תרופות אשר משפרות את הדליפה ואפילו מפסיקות .כ"כ קיים טיפול פיזיוטרפי , ביופידבק. ממליץ לך לפנות לרופא המנתח ובוודאי ימצא לך פיתרון מתאים .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת