הפרשה של נוזל זרע מהפין לאחר ניקוי פי הטבעת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

04/11/2012 | 20:13 | מאת: דוד

שלום רב, אני בן 46 בריא בד"כ. סבלתי בעבר מפיסורה וטחורים חצוניים. יש לי תסמונת מעי רגיז שאובחנה לאחר שהקולונוסקופיה יצאה תקינה. לפני כשנה החלה תופעה אצלי שלאחר יציאה כאשר אני מנקה/ מנגב את פי הטבעת , מופרש מייד לאחר מכן חומר דומה לזרע מהפין בכמה טיפות . מעבר לכך אין לי צריבה בשתן או בעיה אחרת בהשתנה והכל תקין. בגלל הסמיכות לפי הטבעת האם הדבר יכול להצביע על בעיה בערמונית ?

אכן בגלל הסמיכות של הערמונית לרקטום , לחץ באיזור הרקטום יכול לגרום ליציאת הפרשה מהערמונית . אם אין בעיות - אל תחפש.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת